RSS2.0

Grups participants

divendres, 2 de gener del 2009

Relació de grups que actuaran a la fase final del concurs

>> REUS <<

> Poker’s
(rock català, Reus) escolta'ls al seu myspace
Grup que practica un pop-rock de tall britànic però amb un predomini important de la melodia i del ritme. Canten en la nostra llengua i ho fan parlant de temàtiques ben diferents, des de problemes socials que ens toquen cada dia com el maltractament de gènere, les drogues... fins a sentiments com l’amor i el desamor, la soledat o l’enveja. El directe de Poker’s consisteix en no fer parar de saltar a la gent amb la seva música.

> Toquem Fusta
(rock català, Reus i altres poblacions del Camp) escolta'ls al seu web, myspace o youtube
Grup de rock català festiu iniciat al 2004. Toquem Fusta compta en el seu memoràndum iniciat en 2005 en la Festa Major d'Ascó, així com diferents Universitats i Campus de la província de Barcelona. Destacar entre els nombrosos concerts realitzats el Cambrirock 2008 i el de la Sala BeCool de Barcelona. Tanmateix també s'ha donat a conèixer en nombroses festes i pubs del Camp de Tarragona.

> Imperdibles
(pop-rock català, L’Espluga de Francolí) escolta'ls al seu myspace
Grup de pop-rock català que tot just ha enregistrat una maqueta que està presentant pels Països Catalans durant l’estiu 2009. Actualment, el seu myspace ha rebut més de 10.000 visites de gent que ha pogut descarregar les cançons del seu treball "Al teu costat". El directe de IMPERDIBLES és tota una festa, no us el perdeu.


>> TARRAGONA <<

> Sam Destral
(Folk, Indie, Experimental, Gandesa) escolta'l a tercera via
Samuel López havia aprés a tocar violí sense gaire motivació i ho havia deixat, aparcant la música com quelcom que no era per ell. Tot això va canviar en el moment que va escoltar en White Album dels Beatles, disc que va fer néixer el seu amor per la música. Des de llavors no va deixar d’investigar dins el rock tot allò que el feia commoure i volent aprendre a transmetre-ho ell també. Així aprengué una mica de piano i profunditzà en la guitarra per poder fer algun dia el mateix que els seus ídols.

> Contracop
(Punk-Rock i Ska de Godall, a les Terres de l'Ebre) escolta'ls al seu bloc, myspace o youtube
Sense pretensions, tenen en les seves peces la influència de grups com Obrint Pas, La Gossa Sorda, Extremoduro o Green Day. Durant aquest any han anat construint un esperit de banda que poc a poc es va fent més gran gràcies a la complicitat de la seva gent. Junts aixecant el puny ben alt!
Amb la seva música intenten defensar el que creuen, volen i els agradaria tenir, així és com millor saben cridar des d’una terra en què costa fer-se sentir. S'han destapat els trons!

> El Son de la Chama
(Fusió i mestissatge, Tarragona) escolta'ls al seu myspace
Amb un ventall molt ampli d’influències, la banda camina a ritme de rumba, reggae, funk, latin... fins aconseguir un so propi combinat amb lletres marcades per la realitat social. Ens presenten un directe contundent i animat de temes propis i algunes versions força conegudes per ballar i passar una bona estona.

Arxiu de notícies