RSS2.0

Què és el MusiCamp?

dissabte, 10 de gener del 2009

El MusiCamp és un festival-concurs de grups musicals novells de les comarques del Camp, impulsat des de les JERC del Camp i l'Associació Cultural Acampada Jove, per a la promoció i dinamització de la cultura i la música entre el jovent del Camp.

Pot participar-hi qualsevol grup musical novell que toqui principalment en català (veure bases), i el premi per al guanyador serà el de tocar a l'Acampada Jove, festival de referència arreu dels Països Catalans.

El MusiCamp està pensat per impulsar la cultura des de la base i d’una forma moderna i constructiva. Està coordinat amb el festival estiuenc de l'Acampada Jove, i amb els concursos germans realitzats arreu dels Països Catalans (Connecta al Vallès, JERoCk al País Valencià i BarnaSO a Barcelona)


És de base pel seu volum, les seves pretensions i els seus impulsors. No renunciem a res però creiem en la construcció gradual i sostenible dels espais.
És modern pels seus plantejaments i continguts, i és constructiu per vocació. El MusiCamp pretén aportar el seu gra de sorra al reforçament d’una cultura catalana que té per endavant el repte de guanyar cos i personalitat en front d’un procés globalitzador de base estatalista, i que transcendeix allò econòmic per esdevenir a voltes un procés d’uniformització cultural.

El MusiCamp ofereix el seu escenari a grups novells del Camp de Tarragona per tocar davant d’un bon nombre d’amants de la música, i de formar part d'un dels festivals més grans de música que es fan aquest estiu. Es tracta d’un compromís ferm amb la cultura catalana i amb la música emergent i alhora una oportunitat pels grups de participar en un concurs amb bones recompenses.


El
MusiCamp és una idea que sorgeix des de les JERC, va prenent forma amb el temps, i enguany es materialitza, per 2n any consecutiu, amb dos concerts-concurs a Reus i a Tarragona.

Arxiu de notícies