RSS2.0

El Son de la Chama guanya el MusiCamp

divendres, 3 de juliol del 2009

El concurs fou molt disputat, amb un gran nombre de vots pels 2 millors grups.

Ahir a la nit va tenir lloc al local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona el concert corresponent a la 2a part de la fase final del concurs de grups novells del Camp, el MusiCamp, amb els grups:
> Sam Destral (Folk, Indie, Experimental, Gandesa).
> Contracop (Punk-Rock i Ska de Godall, a les Terres de l'Ebre).
> El Son de la Chama (Fusió i mestissatge, Tarragona).

L’afluència de públic va ser tot un èxit, ja que es congregaren més de 500 persones. Moltes no pogueren entrar al recinte i escoltaren el concert des de l’exterior.
Gerard Coca, director de l’Acampada Jove i Portaveu Nacional de les JERC, animà al públic assistent a desplaçar-se fins a Montblanc per a gaudir de l’Acampada Jove, el festival político-musical més important dels Països Catalans, i que enguany el tenim ben aprop de casa.

El públic pogué votar durant tota la nit el seu grup preferit. Els resultats foren ajustats i donaren la victòria, d’entre els 6 finalistes, als tarragonins El Son de la Chama, que tindran l’oportunitat de tocar el divendres 17 de juliol a l’Acampada Jove de Montblanc, i si el públic assistent al concurs Música Jove els vota, podran repetir l’any següent a l’escenari gran dins el cartell principal.

El Son de la Chama es consolida com a grup ara fa just 1 any, la primavera del 2008, i es defineixen com a tarragonins, tot i tenir components de diferents indrets dels Països Catalans. Practiquen un estil de fusió i mestissatge. Amb un ventall molt ampli d’influències, la banda camina a ritme de rumba, reggae, funk, latin... fins aconseguir un so propi combinat amb lletres marcades per la realitat social. Ens presenten un directe contundent i animat de temes propis i algunes versions força conegudes per ballar i passar una bona estona.

Podeu trobar més informació del grup, imatges i escoltar alguns dels seus temes a través del MySpace: www.myspace.com/elsondelachama

Els esperem el divendres 17 de juliol a l'Acampada !!!

Arxiu de notícies